NEXT SEASONS: Riverdale & Teen Wolf

Sziasztok!😋
Itt vagyok a Riverdale 2. évadával, valamint a Teen Wolf 6. évadával.
A Riverdél második szezonja most, október 11.-én kezdődött, szóval mostantól várhatjátok az új részeket. Igyekszem időben kitenni őket. Ez az évad 22 részes lesz.
A Teen Wolf pedig ezzel a szezonnal be is fejeződött😟, tehát innentől kezdve csak a szinkronos verziókat fogom feltölteni (a feliratosak természetesen maradnak).
Mivel az oldalon található sorozatok nagy része már befejeződött, kéne valami új is. Ahogy befejezem a hibák kijavítását és utolérem magam a feltöltésekkel, elkezdek azon gondolkodni mi legyen a következő sorozat. Ha van ötletetek nyugodtan írjátok meg!
Sajonos a "Blogger" valamiért letiltotta a "Big Little Liest"-t. Valahogy megpróbálom megoldani, hogy újra elérhető legyen, és továbbra is tudjátok nézni.
Nagy köszönet azoknak, akik e-maiben küldik el problémáikat, sóhajaikat! Ez nekem óriási segítség, és iparkodom a hibák kijavításában.
Köszi, hogy benéztél!😘

Megjegyzések

  1. szia most kezdtem nezni a rivardalenek az 1 evadjat de a vidlox valahogy nem inditja el a sorozatot tudnál segiteni?

    VálaszTörlés
  2. Hogyan kell megnézni nem értem! Tudnál segíteni? Az első évad is fentvan nálad mert abból a 4., 5., 6. részt nem találom!☺😞😓

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Elnézést, a késői válaszért, de már meg tudod nézni.

      Törlés
  3. Szia!
    Bocsánat a késői írásért azt szeretném kérdezni hogy a Riverdale 2 évad 18 része az meg nincs fennt hogy nincs hozzá link??

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Milyen gyakran kerül ki rész?

    VálaszTörlés
  5. A Riverdale 2.évad 20. rész mikorra várható?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése